Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünk, az Itália Konyhastúdió Kft. 1996-ban alakult családi vállalkozásként. 

Már az alapítás évében sikereket könyveltünk el nagykereskedésként, amit annak is köszönhettünk, hogy az alapítást megelőző 5 évben már  konyhafelszerelések importjával foglalkoztunk.

Eddigi működésünk alatt cégünk rendkívül komoly fejlődésen ment át, megteremtve a megfelelő infrastruktúrát és logisztikai hátteret a legnagyobb hipermarketek és láncolatok naprakész kiszolgálásához.
Ennek köszönhetően mára piacvezető nagykereskedésként működünk. Kínálatunkban megtalálható lakás-, konyha-, háztartási-, szabadidő-, és kertfelszerelés. 

Figyelemmel követjük a lakáskultúra fejlődését és a piac állandóan változó igényeit.
Termékeinket már nem csak Olaszországból, hanem számos más helyről importáljuk, mint például India, Kína, Tajvan, Törökország. Ennek köszönhetően viszonteladóinknak rendkívül széles skálát tudunk biztosítani, versenyképes árakon.
Cégünk szilárd technikai háttérrel rendelkezik. Szakmailag jól felkészült, a vevők igényeit naprakészen ismerő kollégákkal áll az érdeklődők és vevők rendelkezésére.

Vásárlóink számára gyors és pontos kiszolgálást igyekszünk biztosítani, ezért termékeinket folyamatosan raktárkészleten tartjuk, hatalmas raktárainkat folyamatosan töltjük fel új termékekkel.

Szeretnénk több ezer féle konyhafelszereléssel Önöket kiszolgálni, ezért választékunkat folyamatosan bővítjük!