Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 

Ön a megrendelésének leadásával az Itália Konyhastúdió Kft. vásárlója lesz. Kérjük, hogy szíveskedjen áttanulmányozni az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:

Konyhatizezercikk Webáruház (Itália Konyhastúdió Kft., 1106, Budapest Keresztúri út 198.)
Adóigazgatási szám: 12169148-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-561165
MKEH engedélyszám:C/003996
Nyilvántartásba vevő szerv neve: Fővárosi Törvényszék
 

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

1.1 Az Itália Konyhastúdió Kft-nél történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.nagyker.konyhatizezercikk.hu webcímen, vagy személyesen a 1106 Bp., Keresztúri út 198. A. szám alatti bemutatóteremben. 

1.2 Mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek ismeri el.

1.3 A vevő a regisztráció vagy vásárlás során feliratkozhat a hírlevél szolgáltatásra, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy elektronikus hírlevelet kapjon. Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni, a nagyker@konyhatizezercikk.hu email címen kérheti törlését az adatbázisból.

1.4 Az Itália Konyhastúdió Kft.-nél való  első vásárlásnál kérjük a céges papírok bemutatását (Vállalkozói igazolvány, Társasági szerződés, Cégkivonat stb…).   Személyesen vagy e-mailben.

2. A SZERZŐDÉS TÁRGYA
Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó tényleges oldalon tudhatja meg.

A web áruházban levő fotók csak illusztrációk, a szín/minta/forma eltérhet.
Nagykereskedésben nincsen lehetőség színt/mintát választani.

3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS ( a rendelésről bővebben)

3.1 A nagyker.konyhatizezercikk.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. Az áruházban leadott rendelés fizetési kötelezettséggel jár!

3.2 A nagyker.konyhatizezercikk.hu áruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a nagyker.konyhatizezercikk.hu webáruház felelősséget nem vállal.

3.3 Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

3.4 A kiszállítási idő általában 8-10 munkanap, egyes esetekben ez kicsit megnőhet a raktárunk leterheltségétől függően.

Személyes átvételre is van lehetőség telephelyünkön, ez általában a rendelés leadását követő munkanapon lehetséges.

3.5 A kiszállítást megelőzően a webáruház küld a vevőnek értesítést a rendelés kiszállításra való átadásáról.

3.6 A nagyker.konyhatizezercikk.hu áruház belföldi cégek esetén a szállítási költséget nettó 150.000,- Ft vásárlási minimum esetében átvállalja.

A 150.000,- Ft nettó alatti rendelésnél szállítási költséget számolunk fel, mennyiségtől függően. 

A rendelés visszaigazolásban levő szállítási költség nem valós! Azt a rendelés leadásakor kiszámítani nincsen módunk.

A szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak:
Raklapos mennyiség esetén nettó 10.000,- Ft / raklap (80*120*170cm – max.300kg)
GLS-es, kartonos mennyiség esetén nettó 2000,- Ft / karton (60*60*60cm – max.30kg)

Kirívó estekben kollégáink felveszik Önökkel a kapcsolatot a szállítás lehetséges módjai, illetve költségeinek egyeztetése miatt.
Telephelyünkön való személyes átvételnek nincsen egyéb költsége.

Külföldi cég esetén a szállítási költségekről nagyker.konyhatizezercikk.hu áruház ügyfélszolgálatánál érdeklődhet, külföldre nem áll módunkban szállítani.

3.7 A nagyker.konyhatizezercikk.hu áruháznál a mindenkori vásárlási minimum a készleten lévő termékekből, rendelésenként nettó 30.000,- Ft 

4. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

4.1 A nagyker.konyhatizezercikk.hu  áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

4.2 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

4.3 Egyedül a vásárló felelős a nagyker.konyhatizezercikk.hu áruházban való kapcsolódásáért és a nagyker.konyhatizezercikk.hu áruházban való vásárlásért.

4.4. A nagyker.konyhatizezercikk.hu áruház weboldalán bármely módosítás abban az időpontban lép hatályba, amikor online megtalálható a nagyker.konyhatizezercikk.hu áruházban.

 5. VÉTELÁR, FIZETÉSI FELTÉTELEK

5.1 Az árucikkek mellett feltüntetett ár, az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A webáruházban szereplő termékek és árak nem minősülnek ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegűek.

5.2 Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb feltételek a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a Ptk. idevonatkozó jogszabályai szerint.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

6. SZEMÉLYES ADATOK

1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. Bővebben lásd Adatvédelmi elveink

7. ÁRUCIKK CSERÉJE:

Ha a megrendelt árucikk gyári hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a nagyker.konyhatizezercikk.hu áruház felé azonnal jelezni kell elektronikus úton. Kérjük, írjon a sales@perfect-home.hu  vagy az office@perfect-home.hu e-mail címre.

8. Garancia, szavatosság

8.1 Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

8.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX.22.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

8.3 A nagyker.konyhatizezercikk.hu áruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.
8.4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben írja jóvá, ha azok bizonyítottan gyártási hibásak.

8.5 A nagyker.konyhatizezercikk.hu áruház kizárólag olyan termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni, melynek minden gyári alkatrésze, eleme is visszaszolgáltatásra kerül.

8.6 A nagyker.konyhatizezercikk.hu  áruház követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
8.7 A nagyker.konyhatizezercikk.hu  áruház zománchibára és törésre garanciát nem vállal. Zománcozott, és törékeny termékeket nem cserél, nem írja jóvá.


Adatvédelmi elveink
 

A nagyker.konyhatizezercikk.hu áruház üzemeltetője, az Itália Konyhastúdió Kft. (1106 Budapest, Keresztúri út 198. továbbiakban: Szolgáltató) a nagyker.konyhatizezercikk.hu áruházban, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. Törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

 1. A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.

2. Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat törölhessék.

3. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

4. A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.

5. Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít azon Felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

6. A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

7. A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld levelet, kivéve, ha a fogadásába a tagok regisztrációjukkal beleegyeznek.

8. A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

9. A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.

Megbízható bolt programmal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztató

A www.arukereso.hu (Naspers OCS Hungary Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat a Naspers OCS Hungary Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.